lauantai 15. lokakuuta 2011

Pala kohdalleen

Olen tässä jo hieman kipuillut eroani kuntokeskuksesta, jossa olen ollut asiakkaana vuosikausia. Vaikka pääasiassa juoksen, pidän myös jumpasta etenkin talviaikaan kun ulkona on sata astetta pakkasta.

En ole koskaan hikoillut jumppavideoiden tahtiin, kotipunttailukin on lähinnä lasten kanssa leikin varjolla heilumista tai vähän painon kädessä roikottamista leffaa katsoessa. En pidä irtopainojen ulkonäöstä, ja koska ne on piilotettu niin hyvin kaappien uumeniin, niitä esiin kaivaessa innostus jumppaan ehtii jo hiipua.

Nyt olisi kuitenkin tarjolla uudenlainen konsepti, josta jopa tämä minimalisti saattaisi innostua. Hintakaan ei ole aivan kammottava, sillä tuotteen saa osamaksulla, joka vastaa kahden ihmisen kuukausittaista kuntosalikorttia. Tällainen kuntosali voisi mahtua pienempäänkin asuntoon.


www.omasali.fi

3 kommenttia:

  1. Teillähän on sitten pihalla vaikka mitä pölkkyjä joita nostella ja oksia joissa tehdä leuanvetoja. Luonnollista kuntoilua. :)

    Jos tilaa (ja rahaa) olisi niin itse voisin hankkia tuollaisen Woodwayn juoksumaton talveksi.

    VastaaPoista
  2. Mulla on sulle ratkaisu!!

    http://www.crossfitlohja.com/

    VastaaPoista
  3. Hei Paljasjalkamatti, tuo juoksumatto olisi kyllä aivan täydellinen. Olen etsinyt juoksumattoja aina välillä kun talvella keuhkot meinaavat irrota pakkasesta, mutta ne laitteet ovat aina niin valtavan kokoisia, ettei sellaista voisi omaan kotiin ajatellakaan.

    Taitaapa olla niin, että noissa kotihommissakin riittää jumppaa, ja lähistössä on metsää juosta, hiihtää ja samoilla. On vaan tosi kiva, että alkaa tulla tällaisia uusia välineitä, joita voi hyvin pitää kotona myös huonekaluina. Kotikuntosali- sana saa aivan uuden merkityksen.

    VastaaPoista