lauantai 29. lokakuuta 2011

Billy Jean

Tuli tarve farkuille.

Farkut ovat siitä leppoisa vaatekappale, että ne jalassa voi hiihtää työpäivästä iltaan ja illalla vielä kuoputtaa kukkapenkkiä samoissa pöksyissä. Minulla on vieläkin yhdet farkut, jotka ostin 20 vuotta sitten, eikä kuluminen haittaa ollenkaan, päin vastoin ne näyttävät nyt mageilta kun kulutukset ovat ihan aidot. Farkku on kestänyt hyvänä todella kovasta käytöstä huolimatta.

Wranglerin uutta lookbookia selatessani muistin taas, kuinka ajaton materiaali farkku on. Itse olen hieman höperö tässä(kin) asiassa. Vaikka juuri eilen taisin julistaa, ettei minua kiinnosta mitä merkkejä kukakin ostaa, itse olen aika puritaani mm. farkkujen suhteen. Ikivanhat, perinteiset työhousumerkit Wrangler, Lee ja Levi´s tekevät edelleen hyvää työtä farkkujen parissa. Luotan heidän taitoonsa tehdä kunnon farmareita. Kestäviä, hyvän näköisiä, ajan hermolla kulkevia pöksyjä. Tässä vähän suosikkimerkki Wranglerin kevätmallistoa, näyttääpä rennolta.









Tänään ajeltiin Herttoniemessä ja "muistin" yhtäkkiä, että olisi kova tarve tummille farkuille kun talvikin tulee, joten kurvasimme erääseen tehdasmyyntiin. Sieltä aina aloitan farkunmetsästyskauteni, ja sinne sen yleensä myös päätän, sillä löydän aina haluamani. Niin tälläkin kertaa. Housujen osto on viheliäistä puuhaa, ja olen kahlannut läpi kaikki mahdolliset merkit ja mallit, kalliit ja halvat, Suomessa ja ulkomailla. Aina palaan tänne. Kauppa on tehdasalueella varastohallissa, ei kovin luksukas ostospaikka, mutta sieltä löytää edullisesti kivoja byysia ja palvelu on erinomaista.

Mallikappalekoreista löytää Wranglereita pilkkahintaan ja muita malleja huomattavasti myymälähintaa huokeammalla. Tällä kertaa mukaan tulivat myös Beaversit, jotka olivat mielikuvaani hienommat jalassa. Täydelliset.

Suosittelen piipahtamaan: Farkkuvarastomyynti, Sahaajankatu 35, Helsinki.



2 kommenttia:

  1. Vaadin muotikuvaa kirjoittajasta uudet farkut jalassa!!
    Mä ostin kaks kuukautta sitten kahdet uudet farkut henkkamaukasta (ennen käytin vain merkkifarkkuja). Onneks ne oli sikahalvat (12,90 e), sillä ikävästi ovat jääneet aivan liian isoiksi :)

    VastaaPoista
  2. Taitaa olla niin, että tämä mutsi pysyy ruudun tällä puolella :) Mutta sen verran voin sanoa, että kokoa suuremmat jouduin ostamaan kuin aikaisemmin. Kyllä kirpaisi. Joudun pitämään näitä nyt ainakin viikon putkeen, koska olen pakannut lähes kaiken jo kotona. Juuri äsken kaivoin tyynyliinaa pojalle, ja lautapeli- ilta kuihtui kasaan kun edes pelikortteja ei enää löydetty.

    Ja just niin, koon muutokset teettää hankaluuksia vaatehankinnoissa. Onnea painonpudotuksesta, Jenny!

    VastaaPoista