sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Kinapaperi

Pahvilaatikossa asuminen jatkuu. Eilen saimme sekä ihmetellä ystäviemme uskomatonta halua auttaa meitä muutossa myös sitä, miten paljon tavaraa saimme liikkumaan 50 km suuntaansa kuin heittämällä. Aamulla kyllä tuntui lihaksistossa, että ollaan kannettu muutama tavara.

Aloitin luonnollisesti purkamaan tavaroita lastenhuoneesta, sillä lapset kaipaavat jo lelujaan. Hyllyjä ja kaappeja ei oikein vielä ole, mutta eilen tapeltiin jopa vessapaperirullasta, joten oli selvästi aika saada omat tavarat tänne uuteen kotiin.






Eilen kuopuksemme täytti 2v. Tänään oli isänpäivä. Molempien juhlinta hautautui muuttokuorman alle, mutta olemme sentään ehtineet vähän rentoillakin. Pelasimme lautapelejä ja saimme ihania yllätysvieraita. Se maalla (tämä on kyllä kaupunki, mutta on kiva ajatella asuvansa maalla) asumisessa on kivaa, että ihmiset poikkeavat kylään noin vain. Ja toivat vielä glögiäkin. Lapset hävisivät vinttiin leikkimään ja esittelivät kotia omanaan. Näin se kotiutuminen alkaa.

Lasten Carcassonne on kiva peli.

3 kommenttia:

  1. Tule pois sieltä pahvilaatikosta! Odotan uusia postauksia :)

    VastaaPoista
  2. ihana blogi, oli pakko lukea kaikki jutut kerralla läpi:)
    suloiselta näyttää teidän uusi koti!

    VastaaPoista
  3. Näinhän se on Jennyseni, että asiaa olisi vaikka kuinka, mutta nyt on ollut niin kiireistä ja pimeää. Pitäisi kai hankkia oikea kamerakin, ja opetella vähän kuvaamaan, että otoksia kannattaisi tänne latailla. Eiköhän tämä blogin alku tästä taas pian piristy.

    Soila. Voi kiitoksia, tulipa hyvä mieli. Luulin, että blogiani lukee Jenny ja äitini ;) kiva kuulla, että luit oikein kaikki höpsöilyni. Tule toki uudelleenkin!

    VastaaPoista